Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Navegació



DABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa



Detall Fitxa bibliogràfica


PUIG VILANOVA, Carles

Terrassencs de l'any 1969 - 1988. [Terrassa] : Centre Social Catòlic, 1989. 89 p. : il. ; 22 cm. Amb la col·laboració de Caixa de Terrassa, Banc Atlàntic, Banc Comercial Transatlàntic i Banc de Sabadell. Índex onomàstic.

Tipus document:Monografia
Llengua: Català
Títol: Terrassencs de l'any 1969 - 1988
Autor personal: Puig Vilanova, Carles
Autors pers. addicionals: Sanz Perelló, Sebastià
Boix Gené, Josep (Pr.)
Zona de publicació: [Terrassa] : Centre Social Catòlic, 1989
Descripció física: 89 p. : il. ; 22 cm.
Notes: Amb la col·laboració de Caixa de Terrassa, Banc Atlàntic, Banc Comercial Transatlàntic i Banc de Sabadell.
Nota bibliografia: Índex onomàstic.
Geogràfic: Terrassa.
Matèries: Diccionari biogràfic; Associacions recreatives; Catolicisme.
Identificadors personals: -Francino Riera, Lluís: 1923-2005
-Garcès Garcès, Enric: 1909-1981
-Sala Morgades, Francesc de Pau: 1908-1981
-Biosca Torres, Josep: 1902-1983
-Cima Viñas, Eusebi: 1884-1977
-Menal Armisen, Ramon
-Morera Pujals, Joaquim
-Puig Llonch, Rosa: 1901-1999
-Colomer Ribas, Josep: 1936-2013
-Llosas Paloma, Jaume
-Marquès Casals, Joan: 1893-1978
-Torrella Niubó, Francesc: 1920-2008
-Morera Altisen, Joan
-Martínez Lozano, Josep: 1923-2006
-Ortiz Pastor, Joan
-Simó Prats, Francesc: 1918-1979
-Aymerich Tarradella, Eudald: 1891-1976
-Baca Pericot, Jan
-Pi de la Serra Joly, Paulina: 1906-1991
-Salvatella Camps, Jaume
-Viver Sala, Mercè: 1891-19??
-Alavedra Invers, Salvador: 1919-2015
-Boada Ferrer, Antolina: 1910-1997
-Castelló Muns, Joan
-Corbera, Montserrat
-Artigues Lapeyre, Joan: 1903-19??
-Benet Vancells, Rafael: 1889-1979
-Margarit Aguilera, Jaume: 1901-1976
-Masdefiol Peralta, Josep M.: 1927-2009
-Alzamora Cardona, Ramon: 1902-1989
-Amat Fontanals, Francesc: 1946-....
-Coll Calvo, Maria: 1925-1999
-Mundet Vingut, Pelai
-Baqués Vendranes, Rosa: 192?-....
-Bladas Torras, Josep
-Salvatella Agulló, Salvador: 1896-1978
-Soler Tramunt, Joan
-Vallhonrat Catà, Alfons: 1906-1985
-Fainé Pujol, Pere
-Martí Bonet, Josep Maria: 1937-....
-Mas Masdefiol, Natàlia: 196?-....
-Bros Tusell, Antoni
-Casals Clotet, Joan: 1945-....
-Formosa Torres, Feliu: 1934-....
-Malgosa Riera, Montserrat: 1930-....
-Villatoro Lamolla, Vicenç: 1957-....
-Amat Fontanals, Joan: 194?-....
-Bach-Esteve Massaneda, Ferran: 1929-1992
-Farré Mallofré, Miquel: 1936-....
-Lao Lao, Josep
-Colomer Ribas, Martí: 1930-
-Ribas Cabeza, Joan: 1897-1987
-Vives Durán, Joan: 192?-....
-Agut Garcia, Joaquim: 1905-2000
-Massallé Guarné, Emili
-Morral Seall, Joan
-Serrat Comerma, Narcís
-Estapé Rodríguez, Jordi: 193?-....
-Font Gillué, Josep M.
-Roig Oller, Rafael: 1902-....
-Salillas Garcia, Josep Manuel
-Arbós Serra, Jaume
-Cabré Fabré, Jaume: 1947-....
-Cadafalch Cadevall, Antoni: 191?-19??
-Puigbó Mayol, Joaquim
-Cima Garrigó, Ermenter
-Figueras Carreras, Jordi
-Marquès Izard, Josep: 1917-....
-Trenchs Pujal, Ramon: 1924-....
-Arias Ventalló, Josep M.: 192?-....
-Camí Aliart, Ricard: 1919-1987
-Casals Cienfuegos-Jovellanos, M. Teresa: 1944-....
-Domènech Fargas, Josep M.: 1925-....
-Casas Boladeras, Josep Maria: 1923-2010
-Miró Fons, Emili: 1900-1993
-Morera Pujals, Jacint: 1915-1989
-Piqué Arola, Valentí: 1919-2007
-Alsina Rafecas, Josep
-Freixas Vivó, Josep: 1930-...
-Vilà Gibert, Jacint
Identificadors corporatius: -Terrassencs de l'Any (1969-1988 : Terrassa).
-Centre Social Catòlic de Terrassa.
Localització: Biblioteca Central de Terrassa. CL 92(46.71 Ter) Ter.
Arxiu Històric Comarcal de Terrassa. CL Biografies B-18; Res. (2).



Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Veure situació al plànol Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login








0