Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Pablo Apóstol : patrón del Gremio Textil Lanero de Tarrasa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1950. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats a les Esglésies Arxiprestal del Sant Esperit, Sant Pere, Sagrada Família i Sant Josep, el dia de la festa de Sant Pau, Patró del Gremi Tèxtil Llaner de Terrassa.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Pablo Apóstol : patrón del Gremio Textil Lanero de Tarrasa, que se venera en la Parroquial Iglesia del Santo Espíritu, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1948. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes Oficis celebrats el dia de la festa de Sant Pau. Són dedicats al Sant Patró del Gremi Tèxtil Llaner. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Pablo Apostol : patrono del Gremio Textil Lanero de Tarrasa, que se venera en la Iglesia Parroquial de San Pedro, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1945. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes Oficis celebrats el dia de la festa de Sant Pau. Dedicats al Sant Patró del Gremi Tèxtil Llaner. Cantats pel Cor Parroquial.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de san Pablo Apóstol, patrón del Gremio Textil Lanero de la ciudad Tarrassa : que se venera en la parroquial iglesia de la Sagrada Familia, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1943. 1 f. : il. col. ; 35 cm. "Gozos editados como recuerdo de los solemnes oficios celebrados en el día de la fiesta de san Pablo. Son dedicados al santo patrón del Gremio Textil Lanero. Cantados por el Coro Parroquial".
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de san Pablo Apóstol, patrón del Gremio Textil Lanero de la ciudad Tarrassa : que se venera en la parroquial iglesia de la San José, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1943. 1 f. : il. col. ; 35 cm. "Gozos editados como recuerdo de los solemnes oficios celebrados en el día de la fiesta de san Pablo. Son dedicados al santo patrón del Gremio Textil Lanero. Cantados por el Coro Parroquial".

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
5