Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos a la Gloriosa Virgen y Mártir Santa Lucía : venerada en la Prioral Iglesia del Santo Espíritu de Tarrasa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1943. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes oficis celebrats el dia de Santa Llúcia, a l'Església Parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats a la Santa Patrona del Sindicat del Gènere de Punt i del Ram de l'Agulla de la CNS. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos a la Gloriosa Virgen y Mártir Santa Lucía : venerada en la Prioral Iglesia del Sto. Espíritu de Tarrasa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1945. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes Oficis celebrats el dia de Santa Llúcia, a l'Església Parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats a la Santa Patrona del Sindicat del Gènere de Punt i Ram de l'Agulla de la CNS. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos al Glorioso Patriarca San José : que se venera en la Iglesia Parroquial de San Pedro de Tarrasa, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1940. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del solemne ofici celebrat per commemorar la festivitat de Sant Josep, patró de la Secció de Ram de la Fusta (CNS). Cantats per primera vegada per la Capella de Música de Sant Pere. Inclou partitura.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos de la gloriosa virgen i mártir Santa Lucía : venerada en la prioral iglesia del Santo Espíritu de Tarrasa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1941. 1 f. : il. col. ; 37 cm. Goigs editats en record del solemne Ofici celebrat en la Parroquial Basílica del Sant Esperit, el dia de la festivitat de santa Llúcia, patrona del sindicat del gènere de punt i del ram de l'agulla de la CNS. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos de la Gloriosa Virgen y Mártir Santa Lucía : venerada en la Prioral Iglesia del Santo Espíritu de Tarrasa, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1939. 1 f. : il. ; 34 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,22). Amb motiu de la Festa de Santa Llúcia, han estat editats els presents Goigs, patrocinats pel Sindicat del Gènere de Punt i del Ram de l'Agulla de la CNS. Cantats per primera vegada per la Capella de Música de Sant Pere.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
2