Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Lorenzo Mártir : patrón de los fundidores de Tarrasa que se cantan en la Prioral Iglesia del Santo Espíritu [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1944. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del solemne ofici celebrat per commemorar la festivitat de l'insigne diaca màrtir Sant Llorenç, patró del "Gremi de Fundidors C.N.S." Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Lorenzo mártir : patrón de los fundidores de Tarrasa, que se cantan en la Prioral Iglesia del Santo Espíritu [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1945. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del solemne ofici celebrat per commemorar la festivitat de l'insigne diaca màrtir Sant Llorenç, patró del "Gremi de Fundidors". Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Lucas Evangelista, que se cantan en la Iglesia Prioral del Santo Espíritu de Tarrasa, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1942. 1 f. : il. ; 34 cm. Goigs editats com a record del solemne ofici celebrat per a commemorar la festivitat de Sant Lluc, patró del gremi de pintors de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Lucas Evangelista, que se cantan en la Iglesia Prioral del Santo Espíritu de Tarrasa, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1945. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del solemne ofici celebrat per commemorar la festivitat de Sant Lluc Evangelista, patró del gremi de pintors de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Pablo Apóstol : patrón del Gremio Textil Lanero de Tarrasa que se venera en la Arciprestal Iglesia del Santo Espíritu, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1942. 1 f. : il. col. ; 36 cm. Goigs editats com a record dels solemnes Oficis celebrats el dia de la festa de Sant Pau. Són dedicats al Sant Patró del Gremi Tèxtil Llaner. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Els dibuixos representen Sant Pau envoltat de diferents marques de paraires del segle XVI al XVIII. Un rentador de llana de Ca n'Anglada. Una primitiva filatura de llana. Típica entrada amb un teler a mà.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
2