Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza a la Gloriosa Virgen y Mártir Santa Lucia : venerada en la Iglesia Parroquial de San Pedro de Tarrasa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1947. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes oficis celebrats el dia de Santa Llúcia, en l'església parroquial d'aquesta ciutat. Són dedicats a la Santa Patrona del Gremi del Gènere de Punt i del Ram de l'Agulla. Cantats pel Cor Parroquial.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza a la Gloriosa Virgen y Mártir Santa Lucía : venerada en la Iglesia Parroquial del Santo Espíritu de Tarrasa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1947. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes oficis celebrats el dia de Santa Llúcia, en l'Església Parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats a la Santa Patrona del Gremi del Gènere de Punt i del Ram de l'Agulla. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de los Gloriosos Santos Cosme y Damián : patronos de los Gremios de Barberos, Peluqueros y Perfumistas de Tarrasa que se cantan en la Iglesia Parroquial del Santo Espíritu, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1944. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne Ofici celebrat per commemorar la festivitat de Sant Cosme i Sant Damià, patrons dels gremis de barbers, perruquers i perfumistes de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Antonio Abad : patrón del Gremio de Arrieros del mismo nombre, de la ciudad de Tarrasa el cual se venera en la Arciprestal Iglesia del Santo Espíritu, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tall. Gràf. J. Ventayol Vilá, sucesor, 1948. 1 f. : il. ; 32 cm. Goigs editats en record del Solemne Ofici celebrat per commemorar la Festivitat de Sant Antoni Abat, patró de la mutualitat Grupo Benéfico de Arrieros. Cantats per la Capella de Música de San Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Antonio Abad : patrón del gremio de arrieros del mismo nombre, de la ciudad de Terrassa. El cual se venera en la Arciprestal Iglesia del Santo Espíritu, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tall. Gràf. J. Ventayol, sucesor, 1945. 1 f. : il. ; 35 cm. Aquests goigs han estat editats en record del Solemne Ofici celebrat per commemorar la festivitat de Sant Antoni Abat, patró del gremi de carreters. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
1