Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de datos Bibliográfica de TerrassaDABI'T - Base de datos Bibliográfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Antonio Abad : patrón del grupo de arrieros del mismo nombre, de la ciudad de Tarrasa. El cual se venera en la Arciprestal Iglesia del Sto. Espíritu, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tall. Gràf. J. Ventayol Vilá, sucesor, 1946. 1 f. : il. col. ; 37 cm. Goigs editats en record del Solemne Ofici celebrat per commemorar la festivitat de Sant Antoni Abat, patró de la Mutualitat Grupo Benéfico de Arrieros. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Antonio Abad : patrón del grupo de arrieros del mismo nombre, de la ciudad de Tarrasa. El cual se venera en la Arciprestal Iglesia del Sto. Espíritu, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tall. Gràf. J. Ventayol Vilá, sucesor, 1947?. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats en record del Solemne Ofici celebrat per commemorar la Festivitat de Sant Antoni Abat, patró de la mutualitat Grupo Benéfico de Arrieros. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Antonio Abad : patrón del grupo de carreteros del mismo nombre de la ciudad de Tarrasa, el cual se venera en la Arciprestal Iglesia del Santo Espíritu, obispado de Barcelona [Material especial]. Castellar del Vallès : Impr. Ramón Ribera, 1940. 1 f. : il. ; 35 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,23). Inclou partitura.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Antonio de Padua : patrón del gremio de maestros albañiles y similares de Tarrasa, el cual se venera en la Iglesia Prioral del Santo Espíritu, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Impr. M. Figueras, 1939. 1 f. : il. ; 31 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,12). Amb motiu de la benedicció de la Senyera del Gremi que ha estat confeccionada per diverses senyores i senyoretes devotes del Sant, i de l'Ofici solemne que en memòria dels associats assassinats i traspassats durant l'època marxista els dedica el citat gremi, han estat editats aquests goigs, havent estat cantats per primera vegada per la Capella de Música de Sant Pere, dirigida pel mestre Joan Ribas.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Antonio de Padua : que se venera en la Iglesia Prioral del Santo Espíritu de Tarrasa, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1947. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne Ofici celebrat per commemorar la festivitat de Sant Antoni de Pàdua, patró del gremi de mestes paletes i similars. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.

y además...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


Tu selección

Tu selección


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
3