Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs de la Mare de Déu del Carme : que es venera en l'Església dels Pares Carmelites de Terrassa, bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1948. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes cultes celebrats en l'Església dels Pares Carmelites d'aquesta ciutat. Patrocinats per diversos fidels devots de la Verge del Carme. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs de la Mare de Déu del Carme : que es venera en l'Església dels Pares Carmelites de Terrassa, bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1949. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes cultes celebrats en l'Església dels Pares Carmelites d'aquesta ciutat. Patrocinats per diversos fidels devots de la Verge del Carme. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs de Nostra Senyora de la Consolació : que es venera en la capella de la Llar de l'Ancianitat de Terrassa, bisbat de Barcelona [Material especial]. [Barcelona] : Torrell de Reus, 1957. 1 f. : il., partitura ; 33 cm. Edició ofrena dels Amics dels Goigs. Inclou partitura.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del gloriós sacerdot i màrtir Sant Valentí : patró dels venedors dels mercats de Terrassa, que es venera en l'Església Arxiprestal del Sant Esperit, Bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1949. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record de les solemnes festes celebrades el dia de Sant Valentí, en l'Església Arxiprestal del Sant Esperit. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. La lletra és còpia d'uns Goigs d'últims de l'any 1700, que es cantaven a l'Església de Sant Pere, part forana de la vila de Terrassa. El gravat representa la Plaça Mercat de Terrassa, en l'any 1890.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del gloriós sacerdot i màrtir Sant Valentí : patró dels venedors dels mercats de Terrassa, que es venera en l'Església Arxiprestal del Sant Esperit, Bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1950. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record de les solemnes festes celebrades el dia de Sant Valentí, en l'Església Arxiprestal del Sant Esperit. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. La lletra és còpia d'uns Goigs d'últims de l'any 1700, que es cantaven a l'Església de Sant Pere, part forana de la vila de Terrassa. Inclou partitura.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
0