Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos de la Gloriosa Virgen y Mártir Santa Lucía : venerada en la Prioral Iglesia del Santo Espíritu de Tarrasa, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1939. 1 f. : il. ; 34 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,22). Amb motiu de la Festa de Santa Llúcia, han estat editats els presents Goigs, patrocinats pel Sindicat del Gènere de Punt i del Ram de l'Agulla de la CNS. Cantats per primera vegada per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos de Nuestra Señora de la Esperanza : patrona del Colegio Oficial de Agentes Comerciales de Tarrasa que se cantan en la Iglesia Parroquial del Santo Espíritu [Material especial]. Tarrasa : Tip Martí, 1945. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes oficis celebrats en el dia de la festa de Nostra Senyora de l'Esperança, en l'Església Parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats a l'Excelsa Patrona del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. El text és còpia literal d'un exemplar del segle XVIII.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza a la Gloriosa Virgen y Mártir Santa Lucia : venerada en la Iglesia Parroquial de San Pedro de Tarrasa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1947. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes oficis celebrats el dia de Santa Llúcia, en l'església parroquial d'aquesta ciutat. Són dedicats a la Santa Patrona del Gremi del Gènere de Punt i del Ram de l'Agulla. Cantats pel Cor Parroquial.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza a la Gloriosa Virgen y Mártir Santa Lucía : venerada en la Iglesia Parroquial del Santo Espíritu de Tarrasa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1947. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes oficis celebrats el dia de Santa Llúcia, en l'Església Parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats a la Santa Patrona del Gremi del Gènere de Punt i del Ram de l'Agulla. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
2