Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs de la Mare de Déu del Carme : que es venera en l'Església dels Pares Carmelites de Terrassa, bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1948. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes cultes celebrats en l'Església dels Pares Carmelites d'aquesta ciutat. Patrocinats per diversos fidels devots de la Verge del Carme. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en alabança a la Mare de Déu de Montserrat : amb motiu de les solemnes festes de l'entronització, 27 d'abril de 1947 [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, [1947]. 1 f. : il. col. ; 31 cm. (E. Castelltort,2). Inclou partitura.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en alabança a la Mare de Déu de Montserrat : quina imatge es venera en l'Arxiprestal Església del Sant Esperit de Terrassa [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1958. 4 p. : il. col. ; 31 cm. Goigs editats en recordança de les festes de la consagració de l'altar i benedicció de la imatge de la Mare de Déu de Montserrat, i del solemne pontifical celebrat a l'Església del Sant Esperit, que va oficiar el Rvndm. Dom Aureli Mª Escarré, Abat mitrat de Montserrat. Tiratge: Un exemplar en paper del Japó, colorit a mà, marcat 1; quatre exemplars en paper de fil Extrablanc Guarro, colorits a mà, marcats del 2 al 5; deu exemplars en paper de fil "Molí Vell" Guarro, colorits a mà, marcats 6 al 15; deu exemplars en paper de fil Rives, colorits a mà, marcats 16 al 25; cinquanta exemplars en paper de fil Guarro, colorits a màquina, marcats 26 al 75; mil exemplars en paper "Offset", colorits a la màquina, sense numerar. Inclou partitura.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança de la gloriosa Verge i Màrtir Santa Margarida : que es venera en la seva pròpia capella de la parròquia de Les Fonts i terme de Terrassa [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1934. 1 f. : il. ; 32 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,1)
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança de la gloriosa Verge i Màrtir Santa Margarida : que es venera en la seva pròpia capella de la parròquia de Les Fonts i terme de Terrassa [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1946. 1 f. : il. ; 32 cm. Goigs editats com a record de la reconstrucció de l'ermita de Santa Margarida, reposició i benedicció de la seva Santa Imatge. Es deu a la munificència de la "Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos" i les altres Associacions pietoses de Terrassa.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
2