Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del Gloriós Màrtir Sant Llorenç : patró del Gremi de Fonedors de la ciutat de Terrassa que es canten a l'Església Parroquial del Sant Esperit [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1948. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del Solemne Ofici celebrat en el dia de la Festa de Sant Llorenç, en l'Església Parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats al Sant Patró dels Fonedors. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del Gloriós Màrtir Sant Llorenç : patró del Gremi de Fonedors de la ciutat de Terrassa que es canten a l'Església Prioral del Sant Esperit [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1946. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del Solemne Ofici celebrat en el dia de la Festa de Sant Llorenç, en l'Església del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats al Sant Patró dels Fonedors. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del Gloriós Màrtir Sant Llorenç : patró del Gremi de Fonedors de la ciutat de Terrassa que es canten a l'Església prioral del Sant Esperit [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1947. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del Solemne Ofici celebrat en el dia de la Festa de Sant Llorenç, en l'Església del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats al Sant Patró dels Fonedors. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del Gloriós Màrtir Sant Llorenç : patró del Gremi de Fonedors de la ciutat de Terrassa que es canten a l'Església Prioral del Sant Esperit [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1949. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del Solemne Ofici celebrat en el dia de la Festa de Sant Llorenç, en l'Església del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats al Sant Patró dels Fonedors. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del gloriós màrtir Sant Llorenç : patró del gremi de fonedors de la ciutat de Terrassa, que es canten a la Basílica del Sant Esperit, Bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1953. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del Solemne Ofici celebrat en el dia de la Festa de Sant Llorenç, en la Basílica del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats al Sant Patró dels Fonedors. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
1