Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del gloriós sant Lluc Evangelista : patró del Gremi de Pintors de la Ciutat de Terrassa [Material especial]. Terrassa : A.G. Marcet, 1970. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat en el dia de la festivitat de sant Lluc Evangelista, patró del Gremi de la Pintors de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del gloriós sant Lluc Evangelista : patró del Gremi de Pintors de la Ciutat de Terrassa [Material especial]. Terrassa : Impr. Ventayol, 1971. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat en el dia de la festivitat de sant Lluc Evangelista, patró del Gremi de la Pintors de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del gloriós sant Lluc Evangelista : patró del Gremi de Pintors de la Ciutat de Terrassa [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1969. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat en el dia de la festivitat de sant Lluc Evangelista, patró del gremi de la pintors. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del gloriós Sant Lluc Evangelista : patró del gremi de pintors de la ciutat de Terrassa, que es canten a l'Església Parroquial del Sant Esperit, Bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1946. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne Ofici celebrat en el dia de la festivitat de Sant Lluc Evangelista, Patró del Gremi de Pintors de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs del gloriós Sant Lluc Evangelista : patró del gremi de pintors de la ciutat de Terrassa, que es canten a l'Església Parroquial del Sant Esperit, Bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1966. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne Ofici celebrat en el dia de la festivitat de Sant Lluc Evangelista, Patró del Gremi de Pintors de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
3