Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de datos Bibliográfica de TerrassaDABI'T - Base de datos Bibliográfica de Terrassa

19 registros.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs de Sant Antoni de Pàdua : que es venera en la Parroquial Basílica del Sant Esperit [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1967. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del solemne Ofici celebrat per a commemorar la festivitat de Sant Antoni de Pàdua, Patró del Ram de la Construcció. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Antonio de Padua : que se venera en la Iglesia Prioral del Santo Espíritu de Tarrasa, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1947. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne Ofici celebrat per commemorar la festivitat de Sant Antoni de Pàdua, patró del gremi de mestes paletes i similars. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Antonio de Padua : que se venera en la Iglesia Prioral del Santo Espíritu, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : [s.n.], 1943. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne Ofici celebrat per commemorar la festivitat de Sant Antoni de Pàdua, patró del gremi de mestres paletes i similars. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Antonio de Padua que se venera en la Iglesia Prioral del Santo Espíritu de Tarrasa, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1945. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats en record de la benedicció de la nova imatge de Sant Antoni de Pàdua i del Solemne Ofici celebrat per commemorar la festivitat del Sant Patró del Gremi de Mestres Paletes i similars. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
19 registros.

y además...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


Tu selección

Tu selección


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
3