Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

  • pàgina:
  • registres: 1
5 registres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del gloriós sant Eloi : patró dels metal·lurgics de Terrassa [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1946. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat en la església del Sant Hospital, en el dia de la festivitat de sant Eloi, patró dels metal·lúrgics de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere, musicats pel mestre Josep Serres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del gloriós sant Eloi : patró dels metal·lurgics de Terrassa [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1957. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat en la església del Sant Esperit, en el dia de la festivitat de sant Eloi, patró dels metal·lúrgics de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere, musicats pel mestre Josep Serres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del gloriós sant Eloi : patró dels metal·lurgics de Terrassa, que es venera en l'església parroquial del Sant Esperit [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1958. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat en la església del Sant Esperit, en el dia de la festivitat de sant Eloi, patró dels metal·lúrgics de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere, musicats pel mestre Josep Serres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del gloriós sant Eloi : patró dels metal·lurgics de Terrassa, que es venera en la basílica del Sant Esperit, bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1953. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat en la Basílica del Sant Esperit, el dia de la festivitat de Sant Eloi, patró dels metal·lúrgics de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere, musicats pel mestre Josep Serres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança dels gloriosos sant Eloi i sant Llorenç : patrons dels gremis de metal·lurgics i fonedors de la ciutat de Terrassa, que es veneran en la basílica del Sant Esperit, bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1960. 1 f. : il. col. ; 34 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat en la parroquial basílica del Sant Esperit, el dia de la festivitat de sant Eloi i sant Llorenç, patró dels metal·lúrgics de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere, musicats pel mestre Josep Serres.
  • pàgina:
  • registres: 1
5 registres.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
1