Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

  • pàgina:
  • registres: 1
3 registres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Honorato : arzobispo de Arlés, patrón del Gremio de Panaderos. Se venera en la Iglesia arciprestal del Santo Espíritu de Tarrasa, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1946. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la Festa de Sant Honorat, a l'Església Arxiprestal del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Edició patrocinada pel Gremi de Forners d'aquesta ciutat.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Honorato : arzobispo de Arlés, Patrón del Gremio de Panaderos. Se venera en la Iglesia Arciprestal del Santo Espíritu de Tarrassa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1944. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la Festa de Sant Honorat, a l'Església Arxiprestal del Sant Esperit de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Edició patrocinada pel Gremi de Forners d'aquesta ciutat.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Honorato, arzobispo de Arlés, patrón del Gremio de Panaderos : se venera en la Iglesia Arciprestal del Santo Espíritu de Tarrasa, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1945. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la Festa de Sant Honorat, a l'Església Arxiprestal del Sant Esperit, d'aquesta ciutat. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Edició patrocinada pel Gremi de Forners d'aquesta ciutat.
  • pàgina:
  • registres: 1
3 registres.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
2