Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

9 registres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del patriarca sant Josep : patró del gremi de la fusta que es venera en la basílica del Sant Esperit de Terrassa [Material especial]. Terrassa : A.G. Marcet, 1971. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat per a commemorar la festivitat de sant Josep, patró del gremi de la fusta. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Música de Francesc Baldelló.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del patriarca sant Josep : patró del gremi de la fusta que es venera en la Basílica del Sant Esperit de Terrassa [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1969. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat per a commemorar la festivitat de sant Josep, patró del gremi de la fusta. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Música de Francesc Baldelló.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del patriarca sant Josep : patró del gremi de la fusta que es venera en la basílica del Sant Esperit, de Terrassa [Material especial]. Terrassa : A.G. Marcet, 1972. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat per a commemorar la festivitat de sant Josep, patró del gremi de la fusta. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Música de Francesc Baldelló.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del Patriarca Sant Josep : patró del gremi de la fusta, que es venera en la Basílica del Sant Esperit de Terrassa [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1956. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne Ofici celebrat per a commemorar la Festivitat de Sant Josep, patró del gremi de la fusta. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos al Glorioso Patriarca San José : que se venera en la Iglesia Parroquial de San Pedro de Tarrasa, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1940. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del solemne ofici celebrat per commemorar la festivitat de Sant Josep, patró de la Secció de Ram de la Fusta (CNS). Cantats per primera vegada per la Capella de Música de Sant Pere. Inclou partitura.
9 registres.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
2