Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

  • pàgina:
  • registres: 1
5 registres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del gloriós Sant Isidre Llaurador : patró de la "Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos" de Terrassa. Es venera en l'Església Parroquial del Sant Esperit, Bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1949. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record de les Solemnes Festes celebrades el dia de Sant Isidre Llaurador, en l'Església Parroquial del Sant Esperit. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Els gravats representen quatre aspectes de la masia Can Figueras del Mas. Edició patrocinada per la "Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos" de Terrassa.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos al Glorioso San Isidro Labrador : patrón de la Hermandad Sindical de Labradores de Tarrasa. Se venera en la Parroquial Iglesia del Santo Espíritu, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1942. 1 f. : il. ; 38 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la festa de Sant Isidre Llaurador, a l'Església Arxiprestal del Sant Esperit d'aquesta ciutat.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos al glorioso San Isidro Labrador : patrón de la Hermandad Sindical de Labradores de Tarrasa. Se venera en la Parroquial Iglesia del Santo Espíritu, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : [s.n.], 1945. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la Festa de Sant Isidre Llaurador, a l'església arxiprestal del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Edició patrocinada per la "Germandat Sindical de Llauradors de Terrassa".
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos al Glorioso San Isidro Labrador : patrón de la Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos de Tarrasa. Se venera en la Parroquial Iglesia del Santo Espíritu, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1946. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la Festa de Sant Isidre Llaurador, a l'Església Arxiprestal del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Edició patrocinada per la "Germandat Sindical de Llauradors i Ramaders de Terrassa".
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza a San Isidro Labrador : patrón de los agricultores de España [Material especial]. Tarrasa : Impr. Flotats, 1939. 1 f. : il. ; 33 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,8). Aquests goigs són els primers que s'han editat a Catalunya després de la "liberación por las Gloriosas Tropas Nacionales" i han estat editats amb motiu de les festes que en honor al Sant Patró li dediquen el Sindicat Agrícola i la Germandat de Sant Isidre d'aquesta ciutat. La lletra és còpia d'uns goigs impresos l'any 1870.
  • pàgina:
  • registres: 1
5 registres.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Veure situació al plànol Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
1