Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

10 registres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del gloriós sant Eloi : patró dels metal·lurgics de Terrassa [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1946. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat en la església del Sant Hospital, en el dia de la festivitat de sant Eloi, patró dels metal·lúrgics de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere, musicats pel mestre Josep Serres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del gloriós sant Eloi : patró dels metal·lurgics de Terrassa [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1957. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat en la església del Sant Esperit, en el dia de la festivitat de sant Eloi, patró dels metal·lúrgics de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere, musicats pel mestre Josep Serres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del gloriós sant Eloi : patró dels metal·lurgics de Terrassa, que es venera en l'església parroquial del Sant Esperit [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1958. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats en record del solemne ofici celebrat en la església del Sant Esperit, en el dia de la festivitat de sant Eloi, patró dels metal·lúrgics de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere, musicats pel mestre Josep Serres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Eloy : patrón de los metalúrgicos de Tarrasa el cual se venera en la prioral del Santo Espíritu, obispado de Barcelona : su fiesta el 1 de diciembre [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1939. 1 f. : il. ; 35 cm. "Con motivo de la bendición de la imagen del santo, que ha sido adquirudo por los devotos del ramo de la metalurgia, y del oficio solemne celebrado en conmemoración de la fiesta de san Eloy, han sido editados los presentes gozos, siendo cantados por primera vez por la Capilla de Música de San Pedro, musicados por el maestro José Serres".
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Eloy : patrón de los metalúrgicos de Tarrasa el cual se venera en la prioral del Santo Espíritu, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1941. 1 f. : il. col. ; 39 cm. "Gozos editados como recuerdo de los solemnes oficios celebrados en el dia de la fiesta de san Eloy, en la iglesia parroquial del Santo Espíritu de esta ciudad. Cantados por la Capilla de Música de San Pedro, musicados por el maestro José Serres".
10 registres.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
3