Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

8 registres.
Estrella desactivada
veure més dadesALAVEDRA INVERS, Salvador
El Retaule barroc de Joan Monpeó, a Terrassa. Terrassa ; Barcelona : Caixa de Terrassa : Lunwerg, 1995. 199 p. : pral. il. ; 27 cm. Al peu inferior de la portada: Basílica Parroquial del Sant Esperit. Notes i bibliografia. ISBN 84-7782-345-6.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos de Nuestra Señora de la Esperanza : patrona del Colegio Oficial de Agentes Comerciales de Tarrasa que se cantan en la Iglesia Parroquial del Santo Espíritu [Material especial]. Tarrasa : Tip Martí, 1945. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes oficis celebrats en el dia de la festa de Nostra Senyora de l'Esperança, en l'Església Parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats a l'Excelsa Patrona del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Terrassa. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. El text és còpia literal d'un exemplar del segle XVIII.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Cristóbal : patrón del Gremio de Chofers de la Ciudad de Tarrasa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1943. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record de la benedicció de la nova senyera del Gremi, donatiu de l'industrial Casimir Izquierdo Moya, i apadrinada pel senyor Josep Ullés i Astals i la senyora Antònia Trinxet d'Amat, i el solemne ofici celebrat el dia de la festa de Sant Cristòfol a l'església parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. La lletra és còpia d'un exemplar antic. Edició patrocinada pel gremi de xofers.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza de San Cristóbal : patrón del gremio de chofers de la ciudad de Tarrasa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1944. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels solemnes oficis celebrats en el dia de la tradicional festa de Sant Cristòfol, a l'església parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Són dedicats al Sant Patró dels xofers. La lletra és còpia d'un exemplar antic. Edició patrocinada pel Gremi de de Xofers d'aquesta ciutat.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza del Patriarca San José : que se venera en la Iglesia Parroquial del Sto. Espíritu de Tarrasa [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1945. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record del solemne ofici celebrat per commemorar la festivitat de Sant Josep, patró del gremi del ram de la fusta. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere.
8 registres.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
2