Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

8 registres.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs a llaor de Sant Bernard : patró dels muntanyencs [Material especial]. Terrassa : Impr. M. Figueras, 1952. 1 f. : il. ; 35 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,32). Goigs editats per la Secció d'Alta Muntanya del Centre Excursionista de Terrassa, en recordança dels actes organitzats i celebrats al cim de "La Mola", en honor del Patró dels Muntanyencs, en el dia de la festivitat del Sant i amb motiu de l'ofrena d'una imatge de Sant Bernat de M., a l'antic Cenobi benedictí de Sant Llorenç del Munt.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs a llaor de sant Bernat : patró dels muntanyencs [Material especial]. Terrassa : Impr. M. Figueras, 1973. 1 f. : il. col. ; 34 cm. (Fargas,32). Goigs editats per la Secció d'Alta Muntanya, del Centre Excursionista de Terrassa, en recordança dels actes organitzats i celebrats al cim de La Mola, en honor del patró dels muntanyencs.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs a llaor de sant Bernat : patró dels muntanyencs [Material especial]. Terrassa : J. Ventayol Vilà, 1964. 1 f. : il. col. ; 36 cm. Goigs editats per la Secció d'Alta Muntanya, del Centre Excursionista de Terrassa, en ocasió dels actes celebrats al cim de La Mola, en honor del patró dels muntanyencs.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs a llaor del patró dels muntanyencs Sant Bernard de Menthon [Material especial]. Terrassa : Impr. M. Figueras, 1951. 1 f. : il. ; 35 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,31). Goigs patrocinats per la Secció d'Alta Muntanya del Centre Excursionista de Terrassa, en recordança de la Missa celebrada a llaor del Sant, en l'Altar de la Verge de Montserrat de l'Església Arxiprestal del Sant Esperit, cantats per la secció coral del mateix C.E.T.
Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en llaor de Sant Bernard de Menthon : declarat patró dels muntanyencs, per S. S. Pius XI [Material especial]. Terrassa : Impr. M. Figueras Singla, 1950. 1 f. : il. ; 35 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,30). Goigs patrocinats per la Secció d'Alta Muntanya del Centre Excursionista de Terrassa, com a record de la Missa celebrada a llaor del Sant, a l'Altar de la Verge de Montserrat de l'Església Arxiprestal del Sant Esperit, cantats per la secció coral del mateix C.E.T.
8 registres.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
1