Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza al Glorioso San Roque : abogado contra la peste y protector de la ciudad de Tarrasa. Venerado en la Capilla situada en la calle Portal de San Roque [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1948. 1 f. : il. col. ; 34 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la festa de Sant Roc, a l'Església Parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Edició patrocinada per l'Excm. Ajuntament. El gravat representa l'antic Portal de Sant Roc, a l'any 1870. La imatge del Sant és la primitiva, destruïda el juliol de 1930.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza al Glorioso San Roque : abogado contra la peste y protector de la ciudad de Tarrasa. Venerado en la Capilla situada en la calle Portal de San Roque [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1949. 1 f. : il. ; 34 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la festa de Sant Roc, a l'Església Parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Edició patrocinada per l'Excm. Ajuntament. El gravat reprodueix una xilografia del segle XVI i ha estat facilitat per Marià M. Galí.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza al Glorioso San Roque : abogado de la peste y protector de la ciudad de Tarrasa. Venerado en la capilla de la calle Portal de San Roque [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1956. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la festa de Sant Roc, a la Basílica Parroquial del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Edició patrocinada per l'Excm. i molt il·ltre Ajuntament.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en honor del glorioso san Roque : abogado contra la peste y protector de la ciudad de Tarrasa, venerado en la capilla de la calle Portal de San Roque [Material especial]. Tarrasa : Impr. M. Figueras, 1951. 1 f. : il. col. ; 34 cm. "Gozos editados como recuerdo de los solemnes oficios celebrados en el día de la fiesta de san Roque, en la Basílica del Santo Espíritu de esta ciudad". Edición patrocinada por el Ayuntamiento.
Estrella desactivada
veure més dades 
Tarrasa [Material gràfic]. 1 sobre (10) fot., 2 làm. : il. b/n., col. ; 14 * 9 cm., 11 * 9 cm., 16 * 11 cm., 19 * 12 cm., 24 * 17 cm., 25 * 19 cm., 18 * 13 cm) ; 23 cm.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Veure situació al plànol Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
1