Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza a San Isidro Labrador : patrón de los agricultores de España [Material especial]. Tarrasa : Impr. Flotats, 1939. 1 f. : il. ; 33 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,8). Aquests goigs són els primers que s'han editat a Catalunya després de la "liberación por las Gloriosas Tropas Nacionales" i han estat editats amb motiu de les festes que en honor al Sant Patró li dediquen el Sindicat Agrícola i la Germandat de Sant Isidre d'aquesta ciutat. La lletra és còpia d'uns goigs impresos l'any 1870.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza a San Isidro Labrador : patrón de los Agricultores de España [Material especial]. Tarrasa : Impr. Flotats, 1939. 1 f. : il. ; 33 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,9). Aquests goigs han estat editats amb motiu de les festes que en honor al seu Sant Patró li dediquen el Sindicat i la Germandat de Sant Isidre d'aquesta ciutat. La lletra és còpia d'uns goigs impressos l'any 1870.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos en alabanza del Glorioso San Isidro Labrador : patrón de la Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos de Tarrasa. Se venera en la Parroquial Iglesia del Santo Espíritu, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1947. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la festa de Sant Isidre Llaurador, a l'Església Arxiprestal del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Edició patrocinada per la Germandat Sindical de Llauradors i Ramaders de Terrassa.
Estrella desactivada
veure més dadesASOCIACIÓN CATALANA DE CONTRIBUYENTES VITICULTORES.
Reglamento de la Asociación Catalana de Contribuyentes Viticultores. Tarrasa : Impr. V. Cusó Amat, 1883?. 23 p. ; 16 cm. Títol a la coberta: Bases y Reglamento de la Asociación Catalana de contribuyentes viticultores.
Estrella desactivada
veure més dadesSINDICATO DE CONTRIBUYENTES AGRÍCOLAS DE TARRASA.
Reglamento del Sindicato de Contribuyentes Agrícolas. Tarrasa : Impr. Francisco Giralt Serrá, 1894. 8 p. ; 16 cm.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Veure situació al plànol Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
0