Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Estrella desactivada
veure més dades 
Goigs en lloança del gloriós Sant Isidre Llaurador : que es venera en la Parroquial Basílica del Sant Esperit, Bisbat de Barcelona [Material especial]. Terrassa : Tip. Martí, 1960. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record de les Solemnes Festes celebrades el dia de Sant Isidre Llaurador, en la Parroquial Basílica del Sant Esperit. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Edició patrocinada per la "Cámara Oficial Sindical Agraria de Barcelona" i "Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos" de Terrassa.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos al Glorioso San Isidro Labrador : patrón de la Hermandad Sindical de Labradores de Tarrasa. Se venera en la Parroquial Iglesia del Santo Espíritu, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1942. 1 f. : il. ; 38 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la festa de Sant Isidre Llaurador, a l'Església Arxiprestal del Sant Esperit d'aquesta ciutat.
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos al glorioso San Isidro Labrador : patrón de la Hermandad Sindical de Labradores de Tarrasa. Se venera en la Parroquial Iglesia del Santo Espíritu, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : [s.n.], 1945. 1 f. : il. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la Festa de Sant Isidre Llaurador, a l'església arxiprestal del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Edició patrocinada per la "Germandat Sindical de Llauradors de Terrassa".
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos al Glorioso San Isidro Labrador : patrón de la Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos de Tarrasa. Se venera en la Parroquial Iglesia del Santo Espíritu, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1946. 1 f. : il. col. ; 35 cm. Goigs editats com a record dels Solemnes Oficis celebrats el dia de la Festa de Sant Isidre Llaurador, a l'Església Arxiprestal del Sant Esperit d'aquesta ciutat. Cantats per la Capella de Música de Sant Pere. Edició patrocinada per la "Germandat Sindical de Llauradors i Ramaders de Terrassa".
Estrella desactivada
veure més dades 
Gozos al Glorioso San Isidro Labrador : patrón del Sindicato Agro-Pecuario-Hermandad de Labradores (C.N.S.) de Tarrasa, que se venera en la Arciprestal Iglesia del Santo Espíritu, obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Tip. Martí, 1940. 1 f. : il. col. ; 34 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,27). Aquesta edició de goigs ha estat feta com a record del Solemne Ofici celebrat per honorar la festivitat del Gloriós Llaurador Sant Isidre, havent assistit l'Excm. Sr. Alfons Sala i Argemí, comte d'Egara, portador de l'antiga senyera de Sant Isidre, salvada durant la passada revolució. Boj de l'any 1800.

i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Veure situació al plànol Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
1