Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Navegació



DABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa



Detall Fitxa bibliogràfica


RAGÓN PETIT, Baltasar

Una Cosa cada dia : efemèrides terrassenques. Terrassa : Imp. Joan Morral, 1952?. 152 p. ; 19 cm. Índex onomàstic.

Tipus document:Monografia
Llengua: Català
Títol: Una Cosa cada dia: efemèrides terrassenques
Autor personal: Ragón Petit, Baltasar (Galera, R. de la)
Zona de publicació: Terrassa : Imp. Joan Morral, 1952?
Descripció física: 152 p. ; 19 cm.
Nota bibliografia: Índex onomàstic.
Geogràfic: Terrassa.
Matèries: Efemèrides; Dietari; Biografia.
Identificadors personals: -Oller Castellà, Francesc: 1805-1877
-Mogas Palet, Isidre: 1867-1915
-Vinyals Ribas, Francesc: 1790-1838
-Soler Samsot, Iscle: 1843-1914
-Amat Bugunyà, Pau: 1847-1926
-Ramoneda Busquets, Francesc: 1717-1803
-Mach Vendrell, Joan: 1886-1920
-Homs Rosés, Miquel: 1853-1935
-Malet Borràs, Modest: 1856-1921
-Forn Bosch, Rogeli: 1871?-1936
-Tobella Pi de la Serra, Josep: 1864-1920
-Trias Coll, Ramon: 1826-1901
-Fàbregas Clariana, Jaume Joan: 1708-1800
-Capella Autonell, Francesc: 1890-1934
-Vallhonrat Prat, Joan: 1867-1915
-Busqué Gibert, Hermies: 1858-1935
-Marsal Bogunyà, Ramon: 1781-1846
-Cardellach Busquets, Pau: 1814-1879
-Coll Torres, Joaquim: 1798-1869
-Vallhonrat Parés, Salvador: 1745-1808
-Cardellach Roca, Gabriel: 1788-1819
-Rovira Brusi, Tomàs: 1805-1888
-Segret Pou, Josep: 1808-1893
-Alegre Roig, Francesc: 1859-1926
-Alegre Pujals, Joaquim: 1873-1918
-Reniu Salas, Salvador: 1819-1889
-Santacana, Jaume: 1808-1865
-Sallent Gotés, Àngel: 1857-1934
-Palau Molins, Josep: 1844-1916
-Matalonga Morros, Ramon: 18??-1917
-Sala Sallés, Pasqual: 1850-1899
-Trullàs Trilla, Frederic: 1876-1927
-Homs Ginesta, Josep: 1877-1936
-Palet Poal, Miquel: 1815-1881
-Biosca Barba, Marc: 1844-1908
-Pineda Rovira, Modest: 1855-1937
Localització: Biblioteca Central de Terrassa. CL 9 (46.71Ter) Rag. dedicat.
Arxiu Històric Comarcal de Terrassa. CL Història H-35; Sala treball (Història); Res. (2).



Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Veure situació al plànol Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login








1