Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDetall Fitxa bibliogràfica


 

Informe de conjuntura de Terrassa 2000. Terrassa : Ajuntament de Terrassa, 2001. Amb la col·laboració de: Pla Estratègic Ciutat de Terrassa, Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa, Comissions Obreres, Confederació Empresarial de la Comarca de Terrassa, Escola Universitària de Negocis de la Caixa d'Estalvis de Terrassa, Fundació Catalana per a la Recerca, Unió General de Treballadors, Xarxa d'Observatoris del Mercat de Treball de Barcelona. ISBN 84-86838-64-9.

Tipus document:Monografia
Llengua: Català
Títol: Informe de conjuntura de Terrassa 2000
Autors pers. addicionals: Muñoz Torrent, Xavier
Garcia Esteban, Ariadna
Oliva Garcia, Anna
Puig Gasol, M. Dolors (Pr.)
Zona de publicació: Terrassa : Ajuntament de Terrassa, 2001
ISBN: 84-86838-64-9.
Notes: Amb la col·laboració de: Pla Estratègic Ciutat de Terrassa, Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa, Comissions Obreres, Confederació Empresarial de la Comarca de Terrassa, Escola Universitària de Negocis de la Caixa d'Estalvis de Terrassa, Fundació Catalana per a la Recerca, Unió General de Treballadors, Xarxa d'Observatoris del Mercat de Treball de Barcelona.
Geogràfic: Terrassa.
Matèries: Indicadors econòmics; Ocupació; Transport públic; Educació; Investigació científica; Construcció; Normes urbanístiques; Política del medi ambient.
Localització: Biblioteca Central de Terrassa.Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Veure situació al plànol Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
1