Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Navegació



DABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa



Detall Fitxa bibliogràfica


COLL CALVO, Maria

Compatricios insignes, titulares de las bibliotecas municipales de Tarrasa : apuntes biográficos 1977. 27 p. ; 22 * 15 cm. Notes.

Tipus document:Fullet
Inèdit
Llengua: Castellà
Títol: Compatricios insignes, titulares de las bibliotecas municipales de Tarrasa: apuntes biográficos
Autor personal: Coll Calvo, Maria
Zona de publicació: 1977
Descripció física: 27 p. ; 22 * 15 cm.
Nota bibliografia: Notes.
Geogràfic: Terrassa.
Matèries: Diccionari biogràfic; Biblioteques municipals.
Identificadors personals: -Terrassencs,
-Soler Palet, Josep: 1859-1921
-Miralda Domingo, Maria: 1903-1963
-Roca Piñol, Pere: 1886-1960
-Puig Matas, Lluís: 1900-1971
-Palomares Tirado, Miquel: 1904-1964
-Utset Payàs, Salvador: 1880-1971
-Gall Cols, Enric: 1907-1971
-Viver Aymerich, Pere: 1873-1917
-Cima Viñas, Eusebi: 1884-1977
Localització: Biblioteca Central de Terrassa. CL 92(46.71) Col. fotocopiat.



Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Veure situació al plànol Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login








0