Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de Terrassa

Logo DABI't: Base de dades bibliogràfica de Terrassa

Com fer cerques ?

Es poden fer diferents tipus de cerca:

Cerca general:

Al camp "cercar" escriu la paraula o frase que vulguis buscar i a continuació fes clic a "la lupa". El programa farà una recerca en qualsevol dels camps indexats, independentment de l'ordre en qué es trobi.

Fer cerques generals

Cerca específica:

Permet limitar la consulta al camp que t'interessa o coneguis: -- títol, autor o matèria --. A mida que comencis a escriure la paraula se't desplegarà una ajuda perquè seleccionis el terme que millor s'adapti al que busquem. Només cal que facis un clic a sobre la paraula, per tal que s'inserti al camp seleccionat.

Fer cerques per títol, autor i matèria

Un cop plens els camps de cerca que consideris ("cerca general", "títol", "autor", "matèria") has de prémer el botó "cercar" o a "la lupa" per executar la cerca indicada.

Per "netejar" el formulari de cerques només cal que facis clic al botó "Netejar" (Aspecte del botó -Netejar-)Visualització dels resultats

El resultat de la cerca apareix en format abreujat però si vols veure més dades només cal que premis la icona "veure més dades" (Icona -veure més dades-)

Veure -més dades- de les fitxes

També pots selecionar alguns dels resultats obtinguts, mitjançant la icona "marcar element" (Icona -marcar element-) per visualitzar, imprimir o copiar-los més endavant.

Seleccionar els elements qué volem


Visualitzar, imprimir/llistar o buidar la teva selecció:

Un cop seleccionats els registres que has considerat, pots fer clic a la icona de "la carpeta" si vols veure la teva selecció; a la icona de "la impressora", si la vols imprimir o llistar; o a la icona de "la paperera", si la vols desmarcar totes les fitxes seleccionades.

Menú d'accions dels elements seleccionats

Si triem clicar "la impresora" s'obrirà una plana nova on podrem seleccionar els diferents models (ISO, ISO2, ISBD, i FITXA) amb els que es pot llistar o imprimir la nostra selecció.

Menú de format dels llistats

Un cop triat el format podrem imprimir el llistar, (fent clic a la icona de la impresora), o utilitzar les eines del nostre navegador per: guardar la plana, seleccionar el text i enganxar-ho al nostre processador de text, enviar-ho per email, etc. ...
i a més...


netejar títol

netejar autors

netejar matèries


La teva selecció

La teva selecció


Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
0