Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

NavegacióDABI'T - Base de dades Bibliogràfica de TerrassaDetall Fitxa bibliogràfica


 

Gozos en alabanza de San Antonio de Padua : patrón del gremio de maestros albañiles y similares de Tarrasa, el cual se venera en la Iglesia Prioral del Santo Espíritu, Obispado de Barcelona [Material especial]. Tarrasa : Impr. M. Figueras, 1939. 1 f. : il. ; 31 cm. (Col·lecció Josep M. Fargas,12). Amb motiu de la benedicció de la Senyera del Gremi que ha estat confeccionada per diverses senyores i senyoretes devotes del Sant, i de l'Ofici solemne que en memòria dels associats assassinats i traspassats durant l'època marxista els dedica el citat gremi, han estat editats aquests goigs, havent estat cantats per primera vegada per la Capella de Música de Sant Pere, dirigida pel mestre Joan Ribas.

Tipus de material:Material especial
Llengua: Castellà
Títol: Gozos en alabanza de San Antonio de Padua: patrón del gremio de maestros albañiles y similares de Tarrasa, el cual se venera en la Iglesia Prioral del Santo Espíritu, Obispado de Barcelona
Autors pers. addicionals: Grané Civil, Miquel
Avellaneda Canyadell, Mateu (Il·l.)
Baldelló Benosa, Francesc de P.
Zona de publicació: Tarrasa : Impr. M. Figueras, 1939
Descripció física: 1 f. : il. ; 31 cm.
Col·lecció: Col·lecció Josep M. Fargas, 12
Notes: Amb motiu de la benedicció de la Senyera del Gremi que ha estat confeccionada per diverses senyores i senyoretes devotes del Sant, i de l'Ofici solemne que en memòria dels associats assassinats i traspassats durant l'època marxista els dedica el citat gremi, han estat editats aquests goigs, havent estat cantats per primera vegada per la Capella de Música de Sant Pere, dirigida pel mestre Joan Ribas.
Geogràfic: Terrassa.
Matèries: Goigs; Devoció als sants; Música religiosa; Gremis; Paletes; Víctimes de guerra; Guerra civil espanyola; Construcció; Festes patronímiques.
Identificadors personals: -Antoni de Pàdua, Sant
Identificadors corporatius: -Església del Sant Esperit de Terrassa.
-Capella de Música de Sant Pere de Terrassa.
-Gremi de Mestres Paletes i Similars de Terrassa.
Localització: Biblioteca Central de Terrassa.Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
1